Ann Jönsson Lindström

Ann Jönsson Lindström är en av Sveriges Kommunikatörers mentorer. Hon arbetar som affärscoach och driver eget bolag sedan 2002. Med gedigen erfarenhet inom kommunikationsrådgivning ger Ann perspektiv och inspiration. 

Ort: Södra Sverige samt Stockholm.

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Affärscoachen Justdoit. Har haft eget bolag i olika konstellationer sedan 2002. Utbildar chefer i kommunikation och kommunikatörer i ledarskap. Coachande kommunikation är min specialitet liksom karriärutveckling med fokus på styrkor och det som sticker ut.

Tidigare anställningar/uppdrag: Coachat flera hundra kommunikatörer, projektledare och chefer enskilt och i grupp som professionell coach. Rådgivare till vd:ar och styrelseledamöter i kommunikation. Interimsuppdrag som kommunikationschef på Roche och Synskadades Riksförbunds företagsgrupp Iris. Styrelseledamot i ett tiotal bolag inklusive börsnoterade.

Vd för Postens Torget, informationsdirektör Digital, Employer Branding-ansvarig inom Telia-koncernen, informationschef Telia Stockholm och affärsutvecklare Sydkraft. 

Vad gör mig till en bra mentor: Jag lockar fram och tydliggör dina drivkrafter och styrkor, visar på annorlunda perspektiv och inspirerar dig till att agera för att komma närmare din vision i yrkeslivet. Oavsett om det handlar om att bli mer framgångsrik där du befinner dig idag eller om du letar efter nya utmaningar.

Jag har erfarenhet från olika typer av roller, miljöer och uppdrag gör att du kan få vinklingar på dina utmaningar som du kanske inte själv ser. Sedan gillar jag att bjuda på mina enkla, effektiva och direkt användbara verktyg som med liten insats kan ge stor effekt.

Mitt favoritcitat: Det finns inga misslyckanden, bara resultat du inte vill ha. Får du ett resultat du inte vill ha är det bara att pröva att göra något annat. Detta är en av grunderna i ett coachande förhållningssätt, där ”görandet” är centralt för att det ska bli någon förändring.

Dold talang: Potatis-, vitlöks- och sparrisodlare med en extraordinär trädgård i Blekinge.

Mitt motto: Glädje smittar (och ger bättre effekt). Och så Just DO it.

loader
Laddar