Eva Willstrand

Eva WillstrandEva Willstrand är sedan några år konsult inom områdena strategisk intern kommunikation, ledningskommunikation, förändringskommunikation och ledarskap. Hon utbildar chefer, projektledare och medarbetare inom både privat och offentlig sektor. Och hon har många uppdrag som processledare, facilitator, rådgivare och föreläsare.

Ort: Stockholm

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Rådgivare och seniorkonsult. Jag är fullt övertygad om att vi med hjälp av medveten och involverande kommunikation stärker vårt arbetsgivarvarumärke. Vi frigör också innovation och engagemang och stärker ytterst vår konkurrenskraft. Att få vara med och bidra till detta är en ynnest och något av det mest stimulerande jag vet.

Tidigare anställningar/uppdrag: Jag har många års erfarenhet av kommunikationsutveckling från olika roller i verksamheter såsom Scandinavian Airlines, Saab Technologies och Lantmännen, såväl i ledande befattning som i specialistrollen. Sedan några år arbetar jag som konsult och använder min praktiska erfarenhet i kombination med forskningsbaserad teori för att erbjuda spetskompetens inom området strategisk intern kommunikation.

Vad gör mig till en bra mentor: Jag tycker om människor! Jag är nyfiken och jag drivs verkligen av att se andra utvecklas.

Mitt favoritcitat:  ”Det är i motvind drakar lyfter.”

Dold talang: Uthållig och envis. Jag har tagit mig igenom både öppet spår och maraton utan någon egentlig teknik alls... Och jag kan teckna det svenska handalfabetet.

Mitt motto: ”Gör det du säger att du ska göra!”

loader
Laddar