Hans G Larsson

Hans G. Larsson är pressekreterare på Arbetsförmedlingen och mentor hos Sveriges Kommunikatörer. Han har förutom kommunikation också arbetat med kundservice, ledarskap, kvalitetsutveckling och utbildning.

Hans G LarssonOrt: Göteborg

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Pressekreterare på Arbetsförmedlingen. Jag tillhör den centrala presstjänsten, men har ett särskilt ansvar för Halland och Västra Götaland.

Tidigare anställningar/uppdrag: Press- och kommunikationsansvarig inom Telia-koncernen där jag bland annat var presschef för dotterbolag så som Com Hem, Telia Nära och Telia Sverige. Under drygt sju år var jag ledare på Com Hem för som mest 20 medarbetare. Gillar medierelationer och krishantering och jag har stor erfarenhet som talesperson i press, radio och tv.

Vad gör mig till en bra mentor: Jag är intresserad av människor och tycker om det goda samtalet. Jag är nyfiken, vetgirig och jag tror på ett livslångt lärande. Under min tid på Telia hade jag förmånen att arbeta med yngre kollegor som mina adepter, vilket var mycket givande.

Mitt favoritcitat: ”Den längsta resan för var och en är den inre resan”. (Dag Hammarskjöld)

Kuriosa: Är Anglofil och har gillat historia hela livet. Detta kombineras i ett särskilt intresse för Winston S. Churchill.

Mitt motto: Allt kommunicerar, du kan inte inte kommunicera!

 

loader
Laddar