Helene Jansbo

Helene JansboOrt: Stockholm

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Managementkonsult och interimschef inom främst marknadskommunikation, strategisk positionering, varumärkesutveckling, verksamhetsutveckling, digital transformation och förändringsarbete.

Tidigare anställningar/uppdrag: Marknadsdirektör och varumärkesansvarig på SEB, Marknadschef på SEB Trygg Liv, Ansvarig för strategisk affärsutveckling för tillväxtmarknaden på SEB. Marknadschef på Trygg-Hansas fondbolag. Ansvarig för strategisk affärsutveckling och distribution på Trygg-Hansa. Förändringsledare. Marknads- och kommunikationschef Eterum – digital transformation och kundupplevelser.

Vad gör mig till en bra mentor: Jag har en stort djup och bredd med strategisk och operativ erfarenhet inom extern och intern med stark koppling till affärsutveckling och utveckling av kundupplevelser. Digitala transformationer, kommunikation inom digitala- och sociala medier, PR, Mediarelationer, krishantering, kriskommunikation och varumärkesutveckling (global rebranding och varumärkespositionering).

Jag förstår utmaningar i olika roller och verksamheter och har en gedigen erfarenhet av ledningsarbete i medelstora bolag och också stora globala koncerner. Jag har stort intresse för att bygga team, inspirera medarbetare att växa i sina roller och att tillsammans i en organisation stärka affärsverksamheten med kommunikationen.

Jag är van att leda i förändring och min syn är att en framgångsrik marknadskommunikation, varumärkesutveckling etcetera är djupt förankrad och integrerad i affärsverksamheten. Det är viktigt att tydligt förankra och i en tidig fas medverka i projekt, utvecklingsarbete, digitala transformationer med mera är en viktig framgångsfaktor för att skapa ett starkt kunderbjudande och kundupplevelse och därmed bidra till affärsverksamheten. 

Jag är en van ledare som arbetat många år med organisationsutveckling, konceptutveckling och utveckling av medarbetare. Jag är nyfiken, ser möjligheter, tänker positivt och har en stark tro på att ”allt går att få till”.

Jag ser fram emot att dela erfarenheter, få lyssna på olika utmaningar, få coacha och förhoppningsvis se en person få insikter, se nya möjligheter och lyfta i sin utveckling.

Det är en av de mest tillfredställande delar i ledarskapet att se sina medarbetare ”lyfta”.

Är du nyfiken, ser möjligheter, och tänker positivt, ja då ”går allt att få till”!

Mitt favoritcitat: ”Stöter du på patrull – finns det alltid en annan väg framåt”.

Dold talang: Matlagning som uppskattas – njuta med både lyx och vardag.

Mitt motto: Du blir bra på det du tycker är kul!

loader
Laddar