Louise Lind

Louise Lind arbetar genom eget företag med förändringsarbete inom ledarskap och kommunikation. Med senior erfarenhet från varumärkesutveckling och styrelsearbete är hon mentor hos Sveriges Kommunikatörer. 

Ort: Stockholm

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Kommunikation, ledarskap och utveckling har varit den röda tråden i mitt yrkesliv. Jag har arbetat många år som chef eller kommunikationsansvarig inom både offentliga och ideella sektorn samt även inom näringslivet.

Idag äger jag mitt eget företag och arbetar med förändringsarbete inom ledarskap och kommunikation. Många uppdrag handlar om hur man hanterar ständiga förändringar och hur man kan växa i rollen som förändringsledare, även inom konflikthantering och självledarskap. Väldigt inspirerande och roliga områden att arbeta med och se utveckling hos individer, grupper och organisationer.

Jag har också erfarenhet från varumärkesutveckling och styrelsearbete.

Tidigare anställningar/uppdrag:

  • Ägare, konsult, utbildare, coach – Lind Coaching & Consulting
  • Kommunikationsansvarig – Ledarnas Utvecklingsbolag
  • Kommunikationschef – Studieförbundet Bilda
  • Kommunikationschef – Taxi Stockholm
  • Gruppchef webb/Informatör/TF Informationschef – Polismyndigheten i Stockholms län

Vad gör mig till en bra mentor? Jag är bra på nära samtal och att lyssna, inte bara på ord, utan även vad som sägs mellan raderna och ställa frågor kring dina drivkrafter, motivation och mål.

Jag har varit mentor vid tidigare tillfällen och haft väldigt bra utbyte och många lärdomar och skratt. Jag tar med mig den erfarenheten i mötet med dig och lyssnar gärna in vägar du vill gå och vill utvecklas i.

Jag är också en person med positiv energi och varmt hjärta som vet att det inte alltid är så lätt att lyckas med allt man skulle vilja, bra erfarenheter som jag gärna bjuder på om du vill höra. Mitt fokus ligger på dig och din utveckling, jag ser fram emot spännande reflektioner och samtal med dig!

Mitt favoritcitat: "Den längsta resan är resan inåt"

Ett citat från Dag Hammarsköld som för mig symboliserar hur mycket vi kan upptäcka i oss själva, med oanade förmågor och kraft samt eventuella trösklar inom oss som hindrar oss att utvecklas fullt ut och både må bra och åstadkomma stordåd! Ett effektivt sätt att utveckla sitt självledarskap är att lyssna inåt, dra lärdomar och våga göra val.

Dold talang: Förmågan att inte tappa hoppet när det inte går som man önskade sig.

Annan kuriosa: Jag har rest så lång bort man kan från Sverige, Nya Zeeland var helt fantastiskt. Vanligast hittas jag annars på den Spanska solkusten eller i en liten by i Dalarna med röda små stugor och vita knutar alldeles vid en sjö och en granskog, i den byn har jag växt upp när jag var barn. Helt fantastiskt det med.

Mitt motto: "Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem"

Det är egentligen ett citat från Walt Disney, men jag tycker att det är ett så bra motto för mig att ständigt hitta modet att kliva ur trygghetszonen, våga prova något jag aldrig gjort och se om det bär. Jag vill inte dö utan att ha levt det liv som jag skulle kunna gjort om jag bara vågat.

loader
Laddar