Reine Sundqvist

Foto på Reine SundqvistArbetsliv, detta är min titel och min roll: Informationschef Kalix kommun

Tidigare anställningar/uppdrag: Har 25 års bakgrund som journalist inom Sveriges Radio En av Norrbottens största Radio- personligheter och en mycket uppskattad moderator, konferencier, speaker, föreläsare och debattledare. Egen entreprenör inom media, kommunikation och event. 2018 nominerad till årets kommunikatör.

Entreprenör inom media och kommunikation. Tar också en hel del uppdrag som konrfanciser och moderatot , information befäl på försvarsmakten. 2018 blev jag nominerad till årets kommunikatör.

Vad gör mig till en bra mentor: Har stort engagemang att se en potential och utveckla andra människor dels att växa i arbetslivet men också personligt. Som mentor kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter och hur du bäst kommunicerar ut budskap i olika kanaler.

Jag är övertygad att med rätt kommunikation skapar du förutsättningar för en effektiv organisation och med rätt kommunikation skapar du fungerande samarbeten som kan vara avgörande för om du får andra med dig på resan, dessutom med rätt kommunikation kan du hantera svåra situationer.

Har gedigen erfarenhet inom media och kommunikation, är van att hantera större och mindre händelser både intern och extern via kommunikation. Har stor erfarenhet av krishantering, kriskommunikation och kan dela med mig av händelser som har hänt under alla dessa år, här finns många tips och råd som man kan ta med sig från verkligheten, har stor kunskap hur media arbetar men också på vilket sätt man som kommunikatör bör agera. Som mentor delar jag med mig hur du effektivt kommunicerar i olika kanaler.

Mitt favoritcitat: Ju mer tid du lägger på att irritera dig över andra, desto mindre tid har du kvar att göra något som får dig att må bra (Jesper Caron)

Dold talang: Kom etta i en vildmarks kock tävling!!!

Mitt motto: Varje dag skapar  nya möjligheter till utveckling

loader
Laddar