Thomas Rebermark

Foto på Thomas RebermarkOrt: Stockholm

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: rådgivare och interimskonsult inom främst strategisk positionering, varumärkesutveckling och kommunikation.

Tidigare anställningar/uppdrag: Marknads- och kommunikationsdirektör Eltel, Marknads- och kommunikationsdirektör Rejlers, Marknads- och kommunikationsdirektör Assembling, Marknads- och kommunikationsdirektör Vectura (idag Sweco), Chef för affärsutveckling och IT Berling Media, Marknads- och Informationschef Thalamus Networks och Affärsområdeschef Telia Internet, m m.

Vad gör mig till en bra mentor: Jag har operativ  taktisk och strategisk erfarenhet inom intern och extern kommunikation, digitala- och sociala medier, PR, Media- och investerarrelationer, krishantering, kriskommunikation och varumärkesutveckling (varumärkesarkitektur, rebranding och grafisk design). Med gedigen efarenhet av strategiskt ledningsarbete i startups, familjeföretag och börsnoterade bolag är jag van att leda i förändring, utveckla organisationer, integrera kommunikation och tydliggöra erbjudandet. Med stort intresse för andra människor och en övertygelse att alla har förmågan, bara rätt förutsättningar ges, är rollen som mentor en motivationskälla Att få lyssna, lära, dela erfarenheter och coacha ser jag en möjlighet att få dela med mig av mina insikter och jag är nyfiken på andras.

Mitt favoritcitat: "Henceforth forward the honour shall grow ever brighter"

Dold talang: En risottomakare av klass. Så bra att Italienare tar om och om och...

Mitt motto: Jag ska dö nyfiken, Är jag inte nyfiken kan jag lika gärna vara död! 

loader
Laddar