Ylva Linde

Foto på Ylva LindeOrt: Stockholm

Arbetsliv, detta är min titel och min roll: Kommunikationsstrateg och utvecklingsledare. Det innebär att jag på en myndighet i förändring leder utvecklingen av ny kommunikationsstrategi och de kommunikationsprocesser som behövs på myndigheten för att förverkliga strategin. 

Tidigare anställningar/uppdrag: Bred erfarenhet av kommunikation, såväl operativt, som strategiskt och i olika ledande roller under 25 år i olika delar av offentlig sektor och som konsult. Ylvas spets finns inom förändringsledning.

Tidigare anställd som kommunikationsansvarig Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning, kommunikationsstrateg och projektledare för varumärkesutveckling i Stockholms stad, konsult Nordisk Kommunikation, teamledare intern kommunikation Apoteket, webbansvarig Näringsdepartementet, kommunikatör och webbredaktör Karolinska Institutet.

Har tidigare varit erfagruppsledare och utbildare för Sveriges Kommunikatörer.

Det gör mig till en bra mentor: är uppskattad för min förmåga att lyssna, vara nyfiken coacha och vilja att den jag pratar med ska lyckas.  Jag känner djup glädje när jag kan bidra till att andra kan se sina förmågor och möjligheter för att ta rätt nästa steg för dem.

I ett yrke i stark utveckling känns det mycket meningsfullt att både kunna stötta och lära av kollegor. 

Har själv gått mentorsprogrammet vilket då ledde till kliv över i konsultrollen.

Favoritcitat: "It takes two to tango"

Dold talang: Grym på att laga fisksoppa.

Mitt motto: 1+1=3 I dialog skapar människor bättre resultat än var och en för sig

!”

loader
Laddar