Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 15 träffar
27 aug
Fullsatt

Vem är du, vilka är dina följare och hur hittar du din unika story för Instagram, Facebook och Linkedin? Vilka är de viktigaste redskapen för framgångsrik storytelling i sociala medier? Hur gör man för att bli "högersvajpad" av sin publik?

28 aug

Vi kickar igång augusti med Lin Eriksson Nordström, Martin Arvebro och Influencer Marketing! De delar med sig av sina bästa knep, lagar man behöver tänka på och do's and don'ts.

29 aug

Lyssna in på Pernilla Norlin och Pernilla Heed som kommer med sina 10 bästa tips på hur du bäst lyckas med PR i dagens digitala värld.

30 aug

Häng med på ett intressant studiebesök i kombination med AW och gott häng tillsammans med Sveriges Kommunikatörer!

05 sep
Fullsatt

I en tid när förändringstakten är högre än någonsin och världen är mer transparent är det extra viktigt att jobba med sina värderingar och vad man står för. Både som människa och som företag.

06 sep

Vi inleder fredagsfrukostarna i höst med Maria Wramsten Wilmar, som i år har doktorerat på hur chefer möter media och den upplevda ensamheten. Men hur möter de media och vilken roll har kommunikationsavdelningen?

10 sep

När krisen kommer – om kriskommunikation med Jeanette Fors-Andrée och Rolf van den Brink

13 sep

Vad krävas av företag och organisationer samt av oss kommunikatörer för att kunna möta förändringar internt på arbetsplatser och externt i omvärlden?

13 sep

Funderar du på att låta producera film eller rörlig media i kommunikationssyfte?

 Då är du inte ensam. Kom och lyssna på Petter Schanche som bjuder på en föreläsning om hur man lyckas med film i kommunikationen.

18 sep

Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera som kommunikatörer och ledare i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen?

19 sep

Årets viktigaste event för dig som vill utvecklas som kommunikatör. Vilken roll vill du ha? Kom och lyssna till Hanaw Rashid och Petronella Barvaeus.

24 sep

Konferensen Someday samlar kommunikatörer, Social Media Managers, kommunikationschefer och andra som jobbar professionellt med sociala medier.

26 sep

Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen?

08 okt

Hur kan kommunikation påverka människor attityder och hur de agerar i sin vardag? VA SYD har genom sin satsning ”Tillsammans gör vi plats för vattnet” sextondubblat klimatanpassningsåtgärderna bland Malmös villaägare.

10 okt

Funderar du på att anmäla dig till Communication Executives Program 2020? Kom och lyssna på professor Anne Gregory som också är programledare.

loader
Laddar