Event

Vill du träffa andra kommunikatörer eller hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier och fysiska event möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

03 feb Bild på Nicklas Hermansson fotad mot stenvägg

Häng med på en tidsresa med mediepionjären Nicklas Hermansson och upplev en dag år 2049 – så att du kan fatta rätt beslut redan i dag. 

03 feb

Förstå, förenkla och förklara - workshop i ekonomisk kommunikation

Har ni en kickoff eller ett event på gång eller vill ni helt enkelt inspireras, motiveras eller lära er något nytt? Här handlar det om användaren och användarupplevelsen.

Behöver ni få alla i organisationen att inse att mobilfilm är ett självklart kommunikationsverktyg hos alla? Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

Niklas Laninge kommer att ge er en inblick i hur psykologi och beteendevetenskap kan användas inom kommunikation.

Behöver ni inspireras och komma igång med att mäta kommunikationen. Mathias Westphal ger dig några god tips för att komma igång.

Boka en av våra kunniga kursledare för en föreläsningar om populära och aktuella frågor. Föredraget är 45 minuter och görs digitalt. Eva Willstrand inspirerar er om hur man bygger en kommunikativ kultur.

loader
Laddar