Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 15 träffar
martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

24 okt bild pa sparvagn och by brick talks logga

Där kommunikation, innovation och dagens teknik möts. Under två dagar, 24-25 oktober diskuterar vi vikten av integrerad kommunikation, där alla discipliner samspelar och skapar kraft.

25 okt kalle

Kalle Lindgren, kommunikationsstrateg för fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, berättar om att kommunicera en plats och en levande stadsdel.

07 nov lisa viktor jonkoping

På Nässjö kommun arbetar kommunikationsavdelningen och HR tätt tillsammans - och de positiva resultaten har inte uteblivit.

07 nov johanna 540x360.

Vilka normer och fördomar påverkar hur vi kommunicerar och skapar innehåll idag? Och hur påverkar det mottagaren?

07 nov martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

08 nov magnus lindwall2

Ingen har nog missat de fyra färgerna, som är en populär ”färglära” utan stöd i någon seriös forskning. Och ändå har den fått en enorm spridning. Varför kan man undra? Magnus Lindwall från GU reder ut begreppen och vad som skiljer bra populärpsykologi...

12 nov hanna brogren

Är du nyfiken på vilken roll kommunikation har i en framgångsrik organisation? Välkommen till eftermiddagsföreläsning med Sveriges Kommunikatörers generalsekreterare och vd Hanna Brogren.

18 nov anne gregory

Funderar du på att anmäla dig till Communication Executives Program 2020? Kom och lyssna på professor Anne Gregory och Maths Lundgren som  är programledare.

20 nov matsheide
Få platser kvar

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

21 nov sandra skold

Med konceptet "Tänk vad ingenjörskonst kan åstadkomma" har SKF tagit ett nytt och tydligare grepp om sin kommunikation med omvärlden. Det handlar om mycket mer än “bara kullager”. Vi besöker SKF´s Solution Factory i Gamlestaden för att få idéer om...

29 nov fredrik ivarsson

Den här freda’frukosten får vi besök av Fredrik Ivarsson, Volvo Group, med det övergripande ansvaret för extern kommunikation. Tidigare höll han i kommunikativt ledarskap och kultur. Hans tankar om varför kultur är viktig gäller generellt, alltså ...

04 dec matador 770x360

Genom ett kampanjintegrerat arbete med influencers lyckades Brottsoffermyndigheten nå ut och påverka merparten av Sveriges unga när det gäller den nya sexualbrottslagstiftningen.

05 dec anders svensson 770x360

Simrishamn var inte först men hade en klar målsättning om att bli bäst när det gäller att arbeta med värdeskapande kommunikation i digitala kanaler.

29 jan martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

loader
Laddar