Event

Vill du träffa andra kommunikatörer och hålla dig á jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

Behöver hela teamet en boost eller vill ni ha inblick i ett nytt ämne? Våra kursledare ger inspirationsföreläsningar om populära och aktuella frågor.

Kategorier
Visar 10 träffar
helena brunkman mats stromqvist

Behöver ni få alla i organisationen att inse att mobilfilm är ett självklart kommunikationsverktyg hos alla? Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

helenabrunkman

Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

niklas laninge webb

Niklas Laninge kommer att ge er en inblick i hur psykologi och beteendevetenskap kan användas inom kommunikation.

mathias westphal webb

Behöver ni inspireras och komma igång med att mäta kommunikationen. Mathias Westphal ger dig några god tips för att komma igång.

eva willstrand 770x360

Boka en av våra kunniga kursledare för en föreläsningar om populära och aktuella frågor. Föredraget är 45 minuter och görs digitalt. Eva Willstrand inspirerar er om hur man bygger en kommunikativ kultur.

petronella barvaeus

Har ni en kickoff eller ett event på gång eller vill ni helt enkelt inspireras, motiveras eller lära er något nytt? Här handlar det om användaren och användarupplevelsen.

10 mar bild viveka hirdman ryrberg liggande

Viveka Hirdman-Ryrberg, ordförande för föreningen Sveriges Kommunikatörer ger dig några tankar för ett strategiskt hållbarhetsarbete.

Fler datum magnus bild

Det ekonomiska språket är företagandets språk. Alla i företaget behöver behärska grunderna, kommunikatörerna behöver de förstå det bättre än övriga. Magnus Bild ger dig ett gympapass i finansiell kommunikation. På bara en halvtimme.  

26 mar niklas laninge webb

Färsk forskningsrapport från Storbritannien kureras och presenteras av Niklas Laninge, psykolog och expert inom nudging.

14 apr communication mentoring 770x360

I vårt mentorprogram matchar vi dig med en mentor som är precis rätt för dig. Dessutom utvecklas du inom ditt personliga och kommunikativa ledarskap.

loader
Laddar