Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 14 träffar
27 feb forfattarbild sik kopia

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

05 mar staffan e 1 kopia
Fullsatt

Scania Newsdesk är ett av de mest uppmärksammade exemplen i Sverige på hur företag med framgång kan bygga upp ett eget mediehus.

05 mar jenny stamming

En frukost på Chimney, mitt i stan! Lyssna på Jenny Stamming, som visar oss runt i bio och ljudateljé och ger oss idéer om hur hjärtat skapar effekt.

17 mar thumbnail image001

Tullverket ville informera unga om konsekvenserna av att köpa "fulsprit". Trafikverket ville få fler arabisktalande att klara körkortet. Välkommen på ett frukostseminarium med två spännande case.

18 mar slipsten foto bjorn lisinski 2019 bli 0464

Hur kan organisationer jobba med kommunikation och podcast? Vilka möjligheter öppnar det upp till och vad krävs rent praktiskt? Vad är lämpligt att kommunicera i ljudformat. Kom och bli inspirerad!

20 mar lth

Hur kan kommunikation kan ge konkret verksamhetsnytta? Vad kan vi göra om vi tänker nytt? Denna morgon inspireras vi av kommunikatörerna på Lunds Tekniska Högskola.

Fler datum martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt.

26 mar berns berzelli 770x360

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers föreningsstämma. Årsstämman är exklusiv för medlemmar. En kallelse samt tillhörande dokument skickas ut senast två veckor innan stämman.

26 mar skp 770x360
Få platser kvar

Den 26 mars delar vi ut Sveriges finaste pris inom kommunikation. Vinnarna presenteras under en galamiddag på Berns i Stockholm.

03 apr lars qvart

Lars Qvart kan kris. Hans erfarenhet är bred och lång, både från fredsbevarande utlandsuppdrag och myndighetskommunikation på hemmaplan. Så hur gör man?

15 apr 181116 1040 mikael

Klockan tickar. Snart börjar nya lagen för tillgänglighetsanpassning av videofilmer gälla. Hur kan du och din organisation agera för att möta kraven? På denna Malmömorgon får du svaret!

16 apr par lager 2

Skapa en verksamhet som präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. För att lyckas krävs det att inte bara att ledaren, utan att varje medarbetare är delaktig i arbetet och att det skapas en kultur.

05 maj communication executives 770x360

Funderar du på att anmäla dig till Communication Executives Program 2020? Vi berättar mer om innehållet i programmet.

14 maj fredrik ivarsson

Kommunikativt ledarskap och organisationskultur. Hur hänger det ihop? Och vilka lärdomar har Volvo att bjuda på efter att ha jobbat systematiskt med detta i många år?

loader
Laddar