Event

Lokala event som syftar till nätverkande är inställda tillsvidare med anledning av Coronaviruset. Följ vårt nyhetsmail som kommer ut en gång i veckan för mer information.

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 11 träffar
02 apr smalit

INSTÄLLT: I februari 2020 hölls den femte upplagan av Smålands litteraturfestival (SmåLit). En lyckad satsning - men även en utmaning. Hur bygger man ett varumärke kring böcker och bildning i dessa tider?

02 apr 2april foto 1

INSTÄLLT: Vilka är fördelarna med att arbeta med influencers? Nackdelarna? Vad ska man tänka på som beställare? Kom och ta en eftermiddagsfika med oss och lyssna till hur man jobbade med ett prisbelönt case.

03 apr lars qvart
Få platser kvar

INSTÄLLT: Lars Qvart kan kris. Hans erfarenhet är bred och lång, både från fredsbevarande utlandsuppdrag och myndighetskommunikation på hemmaplan. Så hur gör man?

03 apr webinarium sveriges krisberedskap webb

Vad behöver du som kommunikatör ha koll på avseende Sveriges krisberedskap? Det går vi igenom på dagens webinar.

15 apr 181116 1040 mikael

INSTÄLLT: Klockan tickar. Snart börjar nya lagen för tillgänglighetsanpassning av videofilmer gälla. Hur kan du och din organisation agera för att möta kraven? På denna Malmömorgon får du svaret!

Fler datum martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt.

16 apr par lager 2

INSTÄLLT: Skapa en verksamhet som präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. För att lyckas krävs det att inte bara att ledaren, utan att varje medarbetare är delaktig i arbetet och att det skapas en kultur.

22 apr de gullersgruppbild host19 5258 50 srgb 1

INSTÄLLT: Gullers Grupp ger oss tre case där effektiva budskap spelat roll i förändringen. Utifrån detta diskuterar vi kommunikatörens roll i framtiden.

23 apr annsi

INSTÄLLT: Hur kan man mäta kommunikation? Vilka är de största utmaningarna och hur hanterar man dem? Välkommen till ett seminarium där vi diskuterar hur du kan göra mätning till en konkurrensfördel.

05 maj communication executives 770x360

Funderar du på att anmäla dig till Communication Executives Program 2020? Vi berättar mer om innehållet i programmet.

14 maj fredrik ivarsson

Kommunikativt ledarskap och organisationskultur. Hur hänger det ihop? Och vilka lärdomar har Volvo att bjuda på efter att ha jobbat systematiskt med detta i många år?

loader
Laddar