Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 16 träffar
20 nov forfattarbild sik
Fullsatt

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

21 nov sandra skold

Med konceptet "Tänk vad ingenjörskonst kan åstadkomma" har SKF tagit ett nytt och tydligare grepp om sin kommunikation med omvärlden. Det handlar om mycket mer än “bara kullager”. Vi besöker SKF´s Solution Factory i Gamlestaden för att få idéer om...

28 nov nicklas

Vad innebär begreppet digital arbetsplats? Vilket innehåll kan man förvänta sig och hur förhåller sig en digital arbetsplats till det traditionella intranätet?

28 nov pop up lunch 770px

Kom och testa vårt nya koncept; Pop Up Lunch för dig som älskar kommunikation och vill diskutera det med andra medlemmar i Sveriges Kommunikatörer. Vid varje tillfälle tar vi upp ett nytt ämne.

28 nov  a3a0907 lowres kopia 2
Fullsatt

Anna Ricknell, retoriker från norr och med på Eventeffects lista "Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare" delar med sig av sina erfarenheter och sitt stora intresse för retorik och kommunikation.

28 nov einhorn

I detta webinar kommer Dan Einhorn från Twitter Nordics dela med sig av sina bästa tips om hur företag kan använda Twitter för största möjliga affärsnytta.

29 nov fredrik ivarsson
Fullsatt

Den här freda’frukosten får vi besök av Fredrik Ivarsson, Volvo Group, med det övergripande ansvaret för extern kommunikation. Tidigare höll han i kommunikativt ledarskap och kultur. Hans tankar om varför kultur är viktig gäller generellt, alltså ...

04 dec matador 770x360

Genom ett kampanjintegrerat arbete med influencers lyckades Brottsoffermyndigheten nå ut och påverka merparten av Sveriges unga när det gäller den nya sexualbrottslagstiftningen.

05 dec hanna aspklint knowit

Vad är egentligen en digital arbetsplats och vilka fördelar innebär det? Hör Hanna Aspklint, vd på Knowit i Jönköping berätta.

05 dec anders svensson 770x360

Simrishamn var inte först men hade en klar målsättning om att bli bäst när det gäller att arbeta med värdeskapande kommunikation i digitala kanaler.

05 dec hellre ful och trevlig

Med ett kreativt och gediget kommunikationsarbete lyckades Borlänge kommun vända den trista utmärkelsen till något positivt.

06 dec stefanlundingicsmall

Stefan Lundin, kommunikationschef hos fordonsjätten Geely, avslutar våra frukostar i höst med att prata om hur man bygger kommunikationsavdelningar och når ut i media.

10 dec christina nordin 775x360

Mingla in julen med andra medlemmar och lyssna till Christina Nordin, Jordbruksverkets generaldirektör, som tidigare i år vann Stora Kommunikatörspriset för bästa kommunikativa ledarskap.

17 jan carl heath rk pressbild

Carl Heath från RISE inleder 2020 med årets första frukost fredagen den 17 januari. Han är dessutom regeringens särskilda utredare för att värna det demokratiska samtalet.

29 jan martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

27 feb forfattarbild sik kopia

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

loader
Laddar