Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 14 träffar
19 sep hanna brogren backdrop 775x360.
Fullsatt

Hur kan kommunikatörer i offentlig sektor förbättra samarbetet med journalister och medborgare? Välkommen att diskutera dessa frågor på en extrainsatt lunchworkshop.

19 sep bilden visar hanaw rashid ch petronella barvaeus 1

Årets viktigaste event för dig som vill utvecklas som kommunikatör. Vilken roll vill du ha? Kom och lyssna till Hanaw Rashid och Petronella Barvaeus.

20 sep fredriksson1 kopia
Få platser kvar

Höstens andra frukost vänder blicken mot kommunikationsarbetets mål och strategier. Den har temat målkonflikter i kommunikationsarbetet och vad organisationer gör, och kan göra, för att hantera dem.

24 sep bilden forestaller en text med someday

Konferensen Someday samlar kommunikatörer, Social Media Managers, kommunikationschefer och andra som jobbar professionellt med sociala medier.

25 sep nudging 2 4
Fullsatt

Hur får man människor att bete sig annorlunda - även om det är tråkigt eller läskigt? Denna morgon handlar om nudging, beteendedesign och framgångsrika metoder för att skapa förändring.

26 sep katarina gentzel 775x360

Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen?

03 okt alexander morad

Att lifta i Europa gav Alexander Morad insikter om hur det som fungerar i verkligheten också gör det i sociala medier.

08 okt heidi berger 538x360

Heidi Berger, marknadschef på bostadsföretaget Stångåstaden delar med sig av erfarenheter och lärdomar från explosionen som skedde i centrala Linköping i juni 2019.

08 okt nina steiner vasyd

Hur kan kommunikation påverka människor attityder och hur de agerar i sin vardag? VA SYD har genom sin satsning ”Tillsammans gör vi plats för vattnet” sextondubblat klimatanpassningsåtgärderna bland Malmös villaägare.

10 okt anne gregory

Funderar du på att anmäla dig till Communication Executives Program 2020? Kom och lyssna på professor Anne Gregory som också är programledare.

23 okt martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

07 nov johanna 540x360.

Vilka normer och fördomar påverkar hur vi kommunicerar och skapar innehåll idag? Och hur påverkar det mottagaren?

07 nov martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

29 jan martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

loader
Laddar