Event

Vill du träffa andra kommunikatörer och hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

När ditt team behöver en särskild boost har vi tagit fram inspirationsföreläsningar som ger inblick i aktuella ämnen. Våra kursledare håller föredrag exklusivt för er och kan anpassa sig efter era behov. Vi erbjuder specialpris för medlemmar.

Kategorier
Visar 6 träffar
petronella barvaeus

Har ni en kickoff eller ett event på gång eller vill ni helt enkelt inspireras, motiveras eller lära er något nytt? Här handlar det om användaren och användarupplevelsen.

helena brunkman mats stromqvist

Behöver ni få alla i organisationen att inse att mobilfilm är ett självklart kommunikationsverktyg hos alla? Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

helenabrunkman

Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

niklas laninge webb

Niklas Laninge kommer att ge er en inblick i hur psykologi och beteendevetenskap kan användas inom kommunikation.

mathias westphal webb

Behöver ni inspireras och komma igång med att mäta kommunikationen. Mathias Westphal ger dig några god tips för att komma igång.

eva willstrand 770x360

Boka en av våra kunniga kursledare för en föreläsningar om populära och aktuella frågor. Föredraget är 45 minuter och görs digitalt. Eva Willstrand inspirerar er om hur man bygger en kommunikativ kultur.

loader
Laddar