Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 11 träffar
29 jan martina brandt

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av en mentor. Kom och lyssna hur det är uppbyggt. Välkommen!

31 jan kenth akerman
Fullsatt

Kenth Åkerman, kommunikationschef i snabbväxande Ale kommun, kommer till oss och reflekterar över vad som gör en kommunikatör modig. Boka in frukosten fredagen den 31 januari.

05 feb susanne hogupplost.

Med bra intern kommunikation går det att utveckla ett kommunikationsklimat och en kultur som bidrar till att medarbetare blir ”medskapare” och ambassadörer.

06 feb elia bred 1

Hur designar man en tillväxtmotor som fokuserar kommunikations- och marknadsinsatser på det som verkligen ger resultat?

07 feb search inside 770x360

Kom till ett frukostseminarium som ger dig ett smakprov på hur du kan utveckla ditt självledarskap och bli en bättre ledare.  

11 feb linaase

Hur kan mer målgruppsanpassad kommunikation bidra till att förbättra patienters upplevelse av hälso- och sjukvården? 

14 feb jonathan farber r qvlclakka unsplash

Hur kan organisationer jobba med kommunikation och podcast? Vilka möjligheter öppnar det upp till och vad krävs rent praktiskt? Vad är lämpligt att kommunicera i ljudformat. Kom och bli inspirerad!

18 feb goteborg  co

AW-fika tisdagen den 18/2 hos Göteborg & Co! Andrea Jovell och Stefan Gadd berättar om hur Göteborg vann rankingen som mest hållbara stad i världen.

21 feb andris dec 17 foto ninni andersson 2 1 kopia

Som kommunikatörer har vi mycket att hämta från hjärnforskningen. Andris Zvejnieks berättar om verktyg och metoder för att engagera i större och mindre förändringsarbeten.

27 feb forfattarbild sik kopia

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

15 apr 181116 1040 mikael

Funderar du på hur din organisation ska göra för att leva upp till nya lagen för tillgänglighetsanpassning av videofilmer? På denna Malmömorgon får du svaret!

loader
Laddar