Event

Vill du träffa andra kommunikatörer och hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

När ditt team behöver en särskild boost har vi tagit fram inspirationsföreläsningar som ger inblick i aktuella ämnen. Våra kursledare håller föredrag exklusivt för er och kan anpassa sig efter era behov. Vi erbjuder specialpris för medlemmar.

petronella barvaeus

Har ni en kickoff eller ett event på gång eller vill ni helt enkelt inspireras, motiveras eller lära er något nytt? Här handlar det om användaren och användarupplevelsen.

helena brunkman mats stromqvist

Behöver ni få alla i organisationen att inse att mobilfilm är ett självklart kommunikationsverktyg hos alla? Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

helenabrunkman

Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

niklas laninge webb

Niklas Laninge kommer att ge er en inblick i hur psykologi och beteendevetenskap kan användas inom kommunikation.

mathias westphal webb

Behöver ni inspireras och komma igång med att mäta kommunikationen. Mathias Westphal ger dig några god tips för att komma igång.

eva willstrand 770x360

Boka en av våra kunniga kursledare för en föreläsningar om populära och aktuella frågor. Föredraget är 45 minuter och görs digitalt. Eva Willstrand inspirerar er om hur man bygger en kommunikativ kultur.

30 sep sba 002 bild

Nu är det dags att kora årets bästa årsredovisning. Sveriges Kommunikatörer delar dessutom ut ett eget designpris som belönar god kommunikation på läsarens villkor. 

06 okt podcast bild

Hur kan organisationer jobba med kommunikation och podcast? Vilka möjligheter öppnar det upp till och vad krävs rent praktiskt? Vad är lämpligt att kommunicera i ljudformat. Kom och bli inspirerad!

07 okt portratt g ringvall 003

Ett webbinarium om digital fatigue och återhämtning

12 okt kompetenskartlaggning 770x360px

Nu presenterar vi 2021 års kartläggning av kompetensbehov, nuläge och framtidsutsikter.

21 okt mediestorm

Ett samtal om krisberedskap, krishantering och de vanligaste fallgroparna.

04 nov nina rung liggande

Nina Rung är en väl anlitad föreläsare som kommer att prata om en metod för att stoppa våld mot närstående. Missa inte detta unika tillfälle.

loader
Laddar