Digitala evenemang

Våra Digi Event är en medlemsförmån och hittas på ”mina sidor” - Medlemstjänster och Digitala evenemang.Logga in här 2019-04-25 Tengbom ArktitekterEngagemang som förändringskraft - Tengboms vd Johanna Frelin samt deras marknads- och kommunikationschef Emelie Mannheimer berättar hur kommunikation driver förändring, leder till resultat och skapar framgång. 2019-02-19 Reflekterande teamReflekterande team med chefer som tillsammans löser verkliga problem i sin arbetsvardag - är en metod som Polismyndigheten använder för att stärka det kommunikativa ledarskapet och den interna kommunikationen. Sofie Rolf, som är nationell kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten, var den som initierade arbetet.- Metoden med reflekterande team är enkel och hjälper chefer att komma till insikt både om sig själva och sitt kommunikativa ledarskap, säger Sofie Rolf.   2019-02-01 Appen Clipsk (i Arkivet)På det här seminariet berättar Helena Brunkman och Mats Strömqvist om webbdirektivet samt om utvecklingen av mobilfilm. I en liveshow presenteras hur man gör en film med den nya grafikappen Clipsk - från idé till färdig film.   Du måste vara medlem samt inloggad Är du inte medlem men vill bli klickar du först på "Bli medlem". Efter registreringen är du automatiskt inloggad, du ser det genom att ditt namn står längst upp till höger.   Har du frågor eller funderingar kontakta medlemsansvarig Cecilia Loryd på cecilia.loryd@svkom.se

Våra Digi Event är en medlemsförmån och hittas på ”mina sidor” - Medlemstjänster och Digitala evenemang.
Logga in här

2019-04-25 Tengbom Arktitekter
Engagemang som förändringskraft - Tengboms vd Johanna Frelin samt deras marknads- och kommunikationschef Emelie Mannheimer berättar hur kommunikation driver förändring, leder till resultat och skapar framgång.


2019-02-19 Reflekterande team
Reflekterande team med chefer som tillsammans löser verkliga problem i sin arbetsvardag - är en metod som Polismyndigheten använder för att stärka det kommunikativa ledarskapet och den interna kommunikationen.

Sofie Rolf, som är nationell kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten, var den som initierade arbetet.
- Metoden med reflekterande team är enkel och hjälper chefer att komma till insikt både om sig själva och sitt kommunikativa ledarskap, säger Sofie Rolf.

 

2019-02-01 Appen Clipsk (i Arkivet)
På det här seminariet berättar Helena Brunkman och Mats Strömqvist om webbdirektivet samt om utvecklingen av mobilfilm. I en liveshow presenteras hur man gör en film med den nya grafikappen Clipsk - från idé till färdig film.

 

Du måste vara medlem samt inloggad

Är du inte medlem men vill bli klickar du först på "Bli medlem". Efter registreringen är du automatiskt inloggad, du ser det genom att ditt namn står längst upp till höger.

 

Har du frågor eller funderingar kontakta medlemsansvarig Cecilia Loryd på cecilia.loryd@svkom.se

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar