Bild på Petronella Barvaeus

AI – en möjlighet för kommunikatörer?

Välkommen till ett webbinarium där du får konkreta tips på hur AI kan hjälpa dig som kommunikatör att arbeta smartare och mer effektivt genom att automatisera många av de rutinmässiga och tidskrävande uppgifter som vi ställs inför.


Brist på tid och resurser är bland de vanligaste orsakerna till frustration bland professionella kommunikatörer. Samtidigt får vi höra om risken att våra jobb kommer att bli ersatta av virtuella robotar i en inte alltför avlägsen framtid. I det här webbinariet kommer vi istället att lyfta fram de många möjligheterna med AI, och utforska olika sätt för kommunikatörer att nyttja de nya verktygen för att effektivisera vårt arbete. Därmed får vi också mer tid att fokusera på det vi människor är bäst på.

Vi kommer att titta på hur ChatGPT och andra AI-verktyg bland annat kan hjälpa till med att skapa innehåll, göra research, förbättra sökmotoroptimering och automatisera kundsupport. Dessutom kommer vi att diskutera potentiella utmaningar och begränsningar som är viktiga att förhålla sig till.

Petronella Barvaeus är kursledare hos Sveriges Kommunikatörer och en av grundarna till Maniola Studios, som hjälper organisationer och företag att framtidssäkra sig i en digital värld.

WEBBINARIUM

22

MAR

AI – en möjlighet för kommunikatörer?

  • Distans, Online,
  • 22 mar 2023 - 22 mar 2023, 10:00 - 11:00
  • Sista anmälningsdatum: 2023-03-21
loader
Laddar