linda von essen sylven nyhet

AttVaramärke

I en tid när förändringstakten är högre än någonsin och världen är mer transparent är det extra viktigt att jobba med sina värderingar och vad man står för. Både som människa och som företag.

Linda von Essen-Sylvén är kommunikations- och varumärkesstrateg och har över 25 år erfarenhet av kommunikationsarbete och kriskommunikation inom olika typer av verksamheter. Med ett förflutet som journalist, informationschef och nu som konsult har hon från olika håll sett starka varumärken raseras på grund av människors agerande.

AttVaramärke handlar om att vi alla är varumärken och att vår attityd, vår inställning och vårt agerande är det som skapar varumärket. Det räcker inte att säga, utan det handlar om att vara. Och frågan är: vem du vill vara och hur du vill uppfattas?

 

Hålltider:

* Från 07.00 - Registrering och frukost

* 07.30 - Föreläsning

* 08.30 - Avslut

 

Varmt välkommen!

Ambassadörerna för Sveriges Kommunikatörer i Jönköping

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Sveriges Kommunikatörer Jönköping på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar