AW Umeå: Vi studiebesöker The Pink

Häng med på ett intressant studiebesök i kombination med AW och gott häng tillsammans med Sveriges Kommunikatörer!

Vad händer på en framtidsformande samverkansplats? Hur funkar det på The Pink? Häng med på ett intressant studiebesök i kombination med AW och gott häng tillsammans med Sveriges Kommunikatörer! Vi får här chans att besöka en verksamhet som jobbar med design och innovation i olika former, förhoppningsvis ger det idéer runt hur vi som kommunikatörer kan jobba mer med innovation i våra egna verksamheter.

Ingår: studiebesök, något gott att dricka och tilltugg.

Så beskriver sig The Pink: ”The Pink's är en samverkansplats med en tvist! Och vi* har en hög ambition, att skapa en av landets ledande platser för hållbar samhällsomvandling (Sustainable Societal Transformation). Därför har vi byggt upp utrymmen för skapande, för samtal och dialog, för prototypande och forskande och sedan fyllt dessa med människor vars kompetens och livshistorier har en stor bredd och variation – här finns redan designers, ingenjörer, entreprenörer, datasnillen och innovatörer från Sverige, England, Holland, Italien, Venezuela, Frankrike.

* RISE – Research Institutes of Sweden – ett statligt bolag och Europas näst största forskningsinstitut. Initiativtagare är Umeå-enheten RISE interactive, en forskningsenhet med interaktiv design och samhällsförändring i fokus.” 

Hålltider:
Klockan 17.00-19.00

Ambassadörerna i Region Norra hälsar dig varmt välkommen!INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar