Bygg framgång med strategisk intern kommunikation

Med bra intern kommunikation går det att utveckla ett kommunikationsklimat och en kultur som bidrar till att medarbetare blir ”medskapare” och ambassadörer.

Strategisk intern kommunikation är grunden för att bygga effektiva organisationer och starka varumärken. Men intern kommunikation reduceras ofta till ett intranät eller till ren nyhetsförmedling. Med bra intern kommunikation går det att utveckla ett kommunikationsklimat och en kultur som bidrar till att medarbetare kan ta steget och fullt ut bli ”medskapare” och ambassadörer som jobbar för verksamhetens utveckling och framgång.

Välkommen till ett frukostevent om hur du kan optimera potentialen i den interna kommunikationen. Morgonens föreläsare är Susanne Dahlman som har lång erfarenhet av att utbilda, föreläsa och arbeta nära ledare och kommunikatörer i både privata och offentliga organisationer. Tillsamman med Mats Heide har hon nyligen också gett ut boken ”Strategisk intern kommunikation - led organisationer med kommunikation”.

För er som vill avslutar vi frukosten med en kort workshop.

Hålltider

  • Frukost från kl 7.00
  • Programmet börjar kl 7.30 och slutar kl 8.30.
  • Efteråt finns möjlighet att delta i en workshop mellan cirka kl 8.35 – 9.15.

Varmt välkommen! Programgruppen, Sveriges kommunikatörer Jönköping.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Jönköping - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar