Bild på Niclas Åström

Digital arbetsplats – intranätets plats i ett större sammanhang

Vad innebär begreppet digital arbetsplats? Vilket innehåll kan man förvänta sig och hur förhåller sig en digital arbetsplats till det traditionella intranätet?

Välkommen till ett frukostseminarium som tar avstamp i termen Digital arbetsplats som är ett allt mer förekommande begrepp när det talas om intranät. Den Digitala Arbetsplatsen eller Digital Workplace har kommit att bli en starkt växande trend som en följd av ny teknik och förändringar i arbetskulturen. Den digitala arbetsplatsens skapar bättre möjligheter till samarbete, effektiv internkommuniaktion och ett ökat engagemang hos medarbetarna.

Niclas Åström, digital arkitekt på Knowit, kommer att gå igenom begreppet digital arbetsplats, vad det innehåller och hur det förhåller sig till det traditionella intranätet och på vilken plats internkommunikationen har.

Seminariet äger rum på Skylten i Linköping och startar klockan 08.00. Från klockan 07.30 finns möjlighet att mingla och ta en kopp kaffe/te och frukostmacka.

Varmt välkommen önskar programgruppen Region Östra.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Östra - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar