Eftervalsanalys av presidentvalet med Elizabeth Walentin

Sett med en kommunikatörs ögon. Hur har respektive valkampanj byggts upp och genomförts? Vad var viktiga nyckel- och framgångsfaktorer för respektive presidentkandidat för att nå ut.

Det amerikanska valet är en angelägenhet för oss alla. Denna morgon möter du den politiska experten, kommunikationsstrategen och byrå-vd:n Elizabeth Walentin som ge en analys av valutgången. Vad betyder resultatet för USA? Vad betyder det för ett land som Sverige?

Perioden före valet har präglats av många kriser som pandemi, demonstrationer i landet liksom diskussioner kring poströster för att bara nämna något. Hur har dessa kriser och diskussioner hanterats kommunikativt? Kan det ha påverkat valutgången?

Sett med en kommunikatörs ögon. Hur har respektive valkampanj byggts upp och genomförts? Vad har varit viktiga nyckel- och framgångsfaktorer för respektive presidentkandidat för att nå ut med sina budskap? Finns det sådant som kommunikationssverige kan lära om att driva politisk kampanj? Har det skett betydelsefulla felbedömningar/misstag under kampanjperioden? Hur stora kampanj- och kommunikationsstaber har kandidaterna egentligen? Skiljer det sig åt emellan dem och har kampanjstrategierna förändrats på något väsentligt sätt jämfört med tidigare år? Hur har de digitala möjligheterna tagit plats i årets i kampanjer, under Covid 19-pandemin?

Delta i webbinariet och hör Elizabeth Walentin som ger en eftervalsanalys till oss som jobbar med kommunikation. Elizabeth är född och uppvuxen i USA och har en utbildning i public policy vid Kennedy School of Government på Harvard University. Idag driver hon byrån Crimson Clarke i Stockholm samt är ordförande i AmCham, American Chamber of Commerce in Sweden.

Varmt välkommen med din anmälan önskar programgruppen för Sveriges Kommunikatörer Stockholm.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Stockholm på facebook. 
INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar