Förstå, förenkla och förklara - workshop i ekonomisk kommunikation

Börja det nya året med en workshop i ekonomi! Lära dig att förstå, förenkla och förklara så att det blir lättbegriplig ekonomisk kommunikation. Du kommer att lära dig om att mejsla ut kärnan ur ett pressmeddelande på finansiell rotvälska, det andra om hur definitionen (”what”) av ett vanligt nyckeltal i Sineks anda kan berikas av ”why” och ”how”.

Du som ansvarar över stora budgetar för all verksamhet och behöver förklara och förenkla vad pengar anslås till och hur de används – Få en större förståelse för de kommunikativa aspekterna av ekonomiska nyckeltal och samband.

 

Här får du ett smakprov ur kursen på hur det går att förenkla ekonomi. Magnus Bild visar hur interaktiv pedagogik i ämnet förenklar förståelsen för ett annat ganska komplicerat kunskapsområde. Han har varit adjungerad professor i finansiell kommunikation på Stockholm School of Economics och driver sedan 15 år ett företag med utbildningar i ämnet. Han leder kurser över hela världen och får utmärkelser för sin pedagogiska förmåga att göra något svårt enkelt.

 

Varmt välkommen!
Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar