Bilden visar Hanna Brogren och Thomas Pålsson

Malmömorgon: Framtidsspaning om kommunikationens roll i samhället

Vad krävas av företag och organisationer samt av oss kommunikatörer för att kunna möta förändringar internt på arbetsplatser och externt i omvärlden?

I dessa förändringarnas tid behöver människor hjälp att orientera sig, förstå det som händer runt omkring sig och bilda sig en uppfattning för att göra egna val. Kommunikationen är ett stöd i detta! Vilka utmaningar finns det för den som ska försvara och återskapa förtroende för verksamheter, samhällsinstitutioner mm eller positionera ett varumärke. Kommunikationsarbetet är en viktig del av ledning och styrning av företag/organisationer och förtroendekapitalet är viktigare än någonsin.

Kom och hör Hanna Brogren, generalsekreterare och vd i Sveriges kommunikatörer, och Thomas Pålsson, Aspektas vd, tankar om vad som kommer att krävas av företag och organisationer samt av oss kommunikatörer för att kunna möta förändringar internt på arbetsplatser och externt i omvärlden. Vi kommer att ha en längre frågestund om kommunikatörens roll och framtid, så ladda med egna frågor som kan ställas på plats!

Föredraget startar kl 08.00, och från kl 07.30 finns möjlighet att mingla och ta en kopp kaffe/te och frukostmacka.

Välkomna!

Johan Edgren och övriga programgruppen i Södra regionen

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Södra på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar