Framtidsspaning om kommunikatörens roll

Kom och lyssna på Hanna Brogren för att få veta mer om kommunikatörens förändrade roll och varför den är så viktig för organisationers framgång.

Vilken betydelse har kommunikationen för organisationers måluppfyllelse?

Med utgångspunkt i forskningsprojektet Den kommunikativa organisationen kommer Hanna Brogren, generalsekreterare och vd för Sveriges Kommunikatörer, att föreläsa om kommunikationens och kommunikatörens betydelse för organisationers måluppfyllelse och framgång.

En kommunikativ organisation har ständigt kommunikation på agendan. Det finns i organisationen en utbredd förståelse för att kommunikation är en förutsättning för en organisations existens, måluppfyllelse och framgång. I den kommunikativa organisationen värdesätts olika röster och det existerar ett aktivt lyssnande för att organisationen ska kunna utvecklas, anpassas till förändringar och leda utvecklingen.

Seminariet äger rum på Skylten i Linköping och startar klockan 08.00. Från klockan 07.30 finns möjlighet att mingla och ta en kopp kaffe/te och frukostmacka.

Varmt välkommen önskar programgruppen Region Östra.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar