Generalist eller specialist: Kommunikatörens framtida roll

Årets viktigaste event för dig som vill utvecklas som kommunikatör. Vilken roll vill du ha? Kom och lyssna till Hanaw Rashid och Petronella Barvaeus.

Vårt kompetensutbud måste motsvara våra medlemmars behov. Därför har vi under våren genomfört en undersökning som kartlägger kommunikatörens behov av kompetens nu och framöver. Du är kanske en av de som har svarat. Det tackar vi dig för!

Under en och en halv timme ger vi dig vår syn på kommunikatörens roll nu och framöver. Vad säger forskningen om Kommunikativa organisationer och hur stöder det de behov som kommer fram? Vill du utvecklas som generalist eller specialist, bli ledare eller jobba med ledarstöd?

Vi presenterar kartläggningen och några av de nya kurser som ska utvecklas.

Två av våra kursledare kommer att föreläsa om sitt område och varför just det är viktigt. Hanaw Rashid kommer att prata om att nå ut och nå maximal effekt på sociala medier. Petronella Barvaeus kommer att prata om om hur man praktiskt arbetar med kundresan för att effektivisera sin kommunikation, två nya kurser som kommer att finnas under hösten.

"Jag tror att kommunikatören går mer åt verksamhetsutvecklare. Kunna leda och styra arbetet i "rätt riktning".

Detta är ett av citat från kartläggningen. Håller du med?

Det här är ett led i vår strategi att utveckla kurser och program tillsammans med dig som är medlem. Vi vill hålla dialogen igång. Kom och tyck till om vårt erbjudande!

 

Varmt välkommen.

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar