Hybridmöten – så möts vi post-corona

Konsten att skapa engagemang vid digitala möten. Och hur jobbar man bäst i "hybrid" format?

Efter att ha jobbat hemifrån i över ett år så är det många medarbetare som uttryckt önskemål om att få fortsätta jobba hemifrån ett par dagar i veckan.  Men hur kan du som mötesarrangör skapa ett effektivt hybridmöte där deltagarna känner sig inkluderade oavsett var de befinner sig?

Hybridmöten – det är när några deltagare befinner sig fysiskt på plats i en möteslokal medan andra deltar digitalt på distans via länk. Det är en mötesform som troligtvis är här för att stanna även efter det att Coronapandemin är över.

Sveriges kommunikatörer norra bjuder in till frukostsamtal med kommunikationsexperten Anna Bellman som skriver boken ”Skapa engagemang digitalt - konsten att kommunicera på distans” och handlar om effektiva digitala möten där hybridmöten är en del. 

Anna Bellman är en av Sveriges mest anlitade moderatorer. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap - såväl fysiskt som digitalt.

Vi genomför webbinariet på Zoom.

 

Varmt välkommen, Sveriges Kommunikatörer, Norra

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar