Inkluderande kommunikation i praktiken

Hur kan inkluderande kommunikation se ut, vilka är de vanligaste misstagen och hur kan du göra istället? Välkommen till ett webbinarium med All of Us.

Varmt välkommen till en föreläsning med Nicole Kavander och Roshanak Fatahian från All of Us. Vi går igenom komplexiteten av mångfald, innebörden av inkluderande kommunikation och hur man tar steget till att börja inkludera fler perspektiv i den kreativa och operativa processen. Vilka är de vanligaste misstagen, och hur kan bra exempel på inkluderande kommunikation se ut?

 

Om All of Us
All of Us arbetar med att föreläsa och utbilda företag, organisationer och skolor i just mångfald och inkludering. I arbetet ingår även rekrytering och organisationsförändring samt affärsutveckling med fokus på mångfald. Sedan starten 2018 har All of Us blivit utnämnda till Årets förebild i Diversity Index Awards 2021, #2 av Näringslivets Superkommunikatörer 2019, nominerade till Rättvisepriset, sitter i Komm’s, Open Act’s och Swedish Fashion Associations styrelser och är en aktiv röst i opinionsbildningen kring mångfald och inkludering.

 

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar