Jönköping – City of DreamHack?

Varför är så många intresserade av DreamHacks målgrupp och vilka utmaningar kan man stöta på när man ska kommunicera kring DreamHack och e-sport?

Sen 20 år tillbaka arrangeras två gånger om året världens största datorfestival på Elmia i Jönköping. Festivalen lockar närmare 50 000 besökare under några dagar men räcker det för att kalla Jönköping för City of DreamHack? Vad händer egentligen mellan festivalerna och hur kan det lokala näringslivet dra nytta av DreamHack? Genom ett fördjupat samarbete mellan Destination Jönköping och DreamHack vill man nu stärka DreamHacks roll ännu mer i Jönköping och samtidigt utveckla den digitala kulturen i kommunen.

Den 6 maj kommer Martina Bohl, projektledare på Destination Jönköping att berätta mer om samarbetet, dess syfte och mål och vad vi kan lära av e-sporten när det kommer till kommunikation och digital utveckling. Varför är så många intresserade av DreamHacks målgrupp och vilka utmaningar kan man stöta på när man ska kommunicera kring DreamHack och e-sport?

 

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer, Jönköping

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar