Kaffesnack: Nätverksgrupp tema kommunikativa organisationer

Ny nätverksgrupp – Vilka är utmaningarna och vilken roll kan vi ta?

Allt fler inser värdet av att skapa en kommunikativ organisation och många tar just nu sina första trevande steg på denna resa. Så hur gör vi, vilka olika roller kan vi kommunikatörer ta och hur ska vi agera när det är svårt att få ledningen med sig? Att som kommunikatör jobba med att leda processer och förändringar, vad innebär egentligen det och hur kan vi arbeta för att utveckla och bredda synen på kommunikation och kommunikatörernas olika roller och uppdrag? 

Dessa och många andra frågor som landar inom strategisk intern kommunikation vill jag diskutera med er. Jag ser fram emot att vi delar med oss av både framgångsfaktorer och misslyckanden.


Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med juni 2022. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30.


Första träff i detta nya nätverk med 7-12 deltagare är 27 oktober kl 8.30-9.30.


Välkomna!

Linda Jonsson, ambassadör Sveriges Kommunikatörer Södra

PS. Vi vill erbjuda möjligheten till Kaffesnack till så många medlemmar som möjligt. Det kan innebära att vi kommer att be dig som är intresserad av att delta på flera Kaffesnack att prioritera dina val ifall vi har personer som står i kö till de grupper du anmält dig till.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar