Kaffesnack: Nätverksgrupp tema press- och kriskommunikation

Ny nätverksgrupp – Hur ska vi tänka kring kris och press framöver?

Pandemin har ställt de flesta organisationers kriskommunikation på svåra prov. Samtidigt har medielandskapet fortsatt sin förändringsresa. Vad har vi lärt oss av det senaste årets alla tvära kast, och hur kan vi omsätta våra erfarenheter till ett framgångsrikt kommunikationsarbete?


Erfarenhetsutbyte och dialog om gemensamma dilemman står i fokus i detta digitala nätverk. Varje träff fokuserar på ett ämne inom ramen för det övergripande temat.


Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med juni 2022. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30.


Första träff i detta nya nätverk med 7-12 deltagare är 29 oktober kl 8.30-9.30.


Välkomna till en serie kaffesnack om press- och kriskommunikation!

Kalle Jönsson, ambassadör Sveriges Kommunikatörer Södra

 

PS. Vi vill erbjuda möjligheten till Kaffesnack till så många medlemmar som möjligt. Det kan innebära att vi kommer att be dig som är intresserad av att delta på flera Kaffesnack att prioritera dina val ifall vi har personer som står i kö till de grupper du anmält dig till.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar