Kaffesnack: Nätverksgrupp tema strategisk kommunikation

Ny nätverksgrupp - Hur leder och utvecklar vi organisationers kommunikation strategiskt?

I det här digitala nätverket pratar vi om såväl intern som extern kommunikation, med fokus på hur kommunikation kan bidra till att nå organisationens mål. Det kan vara allt från hur vi utvecklar stödet till verksamheterna, arbetar med ledningskommunikation, chefsstöd och varumärkestänk till kanalstrategi, policyer och innehållsplanering.

Vi sätter ämne för träffarna tillsammans, så att vi får till ett värdefullt och relevant utbyte utifrån gruppens intresse.

Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med juni 2022. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30.

Första träff i detta nya nätverk med 7-12 deltagare är 27 oktober kl 8.30-9.30.

Välkomna!

Emma Ragnarsson, ambassadör Sveriges Kommunikatörer Södra

PS. Vi vill erbjuda möjligheten till Kaffesnack till så många medlemmar som möjligt. Det kan innebära att vi kommer att be dig som är intresserad av att delta på flera Kaffesnack att prioritera dina val ifall vi har personer som står i kö till de grupper du anmält dig till.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar