Lundafrukost: Så vände LTH trenden med nytt tänk

INSTÄLLT: Hur kan kommunikation ge konkret verksamhetsnytta? Vad kan vi göra om vi tänker nytt? Denna morgon inspireras vi av kommunikatörerna på Lunds Tekniska Högskola.

OBS! Detta event är inställt och nytt datum kommer längre fram. Om du är anmäld behöver du inte avboka dig.

För några år sedan befann sig LTH, Lunds Tekniska Högskola, i ett läge med färre ansökningar till utbildningarna och lägre söktryck jämfört med andra tekniska lärosäten. För att vända skutan jobbade kommunikationsavdelningen fram en plattform för kommunikation som banade väg för nya sätt att berätta om forskning och utbildning. Tydligare målgruppsanpassning, digitala kampanjer och ett genomtänkt visuellt uttryck är några av de grunder som plattformen bygger på. Vid första utvärderingen av resultatet hade ansökningarna ökat med åtta procent.

 

Johanne Elde, Hanna Nilvall och Kristina Lindgärde delar med sig av insikter och lärdomar om att jobba fram ett nytt kommunikationskoncept i en offentlig organisation.

 

Kl 07.30 Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka
Kl 08.00 Föreläsningen startar
Kl 09.15 Avslut

 

Varmt välkomna!

Evelina Mibesjö och programgruppen Södra

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Södra - Sveriges Kommunikatörer på Facebook

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar