Malmömorgon: Mandat att leda och utveckla kommunikationen

Hur ser det ut med ditt mandat - en utmaning eller självklart? Vad kan du göra för att påverka ditt handlingsutrymme? Detta får vi inspel och resonerar kring när vi ses på United Spaces i Malmö!

I den kommunikativa organisationen är kommunikatörerna kommunikationsexperter och faciliterar och driver utvecklingen av organisationens kommunikation.

Men hur får du - eller aktivt försöker ta dig – en både bredare och djupare roll där du bidrar både operativt och strategiskt? Där du både producerar material, är en efterfrågad strategisk partner till chefen och driver innovation och verksamhetsutveckling? På detta frukostmöte får du ett par inspel och får möjlighet att diskutera med kollegor kring hur du kan bygga din legitimitet och plattform utan formellt chefsmandat.

Dialogpunkter:
- En organisations kultur innehåller styrande normer och värderingar. Hur kan du som kommunikatör få organisationen och kulturen som din medspelare för att bygga en kommunikativ organisation?
- Vem man lyssnar på och följer kan bero på en mängd faktorer. Vilka kan och vill du som kommunikatör använda för att lyssnad på, oavsett formell roll?

Sofie Rolf, nationell kommunikationsstrateg vid Polismyndigheten och Ann Jönsson Lindström, kursledare på Coachande kommunikation hos Sveriges Kommunikatörer ger inspel i frågeställningen och leder diskussioner och erfarenhetsutbyte i mindre grupper.

 

Hålltider:

kl 7.30 Vi tar en morgonfika tillsammans och kaffesnackar lite

kl 7.45 Inspel och resonemang

kl 9.15 Vi avrundar och tar ett avslutande kaffesnack

kl 9.30 Tack och hej för idag!

 

Varmt välkomna! 

Programgruppen Södra (Malmö/Lund)

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook.

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar