Malmömorgon: Simrishamns digitala resa - så blev de bäst

Simrishamn var inte först men hade en klar målsättning om att bli bäst när det gäller att arbeta med värdeskapande kommunikation i digitala kanaler.

Anders Svensson arbetar sedan april 2018 på Simrishamns kommun som kommunikatör med ansvar för digitala kanaler. De var inte först men hade en klar målsättning om att bli bäst. Under 2019 har både Simrishamns kommuns officiella Facebook och Instagramkanal varit just bäst bland samtliga offentliga myndigheter i Sverige! Kom och hör Anders prata om kommunens digitala resa, om vikten av värdeskapande kommunikation och vad det faktiskt är och innebär att arbeta med värdeskapande kommunikation.

Han har varit nominerad till pris som Årets kommunikatör i Sverige och modererade senast Sveriges Kommunikatörers seminarium på Bokmässan ”är kommunikatören missförstådd med avsikt?”. Anders är journalist i botten och driver även podcasten Svensson & Mattisson, som tar upp frågor som rör kommunikation, media och gränslandet däremellan.

Hålltider:


Kl 07.30 - Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka.
Kl 08.00 - Föredraget startar.
Kl 09.15 - Avslutning.

Anders stannar dessutom kvar en stund efter föreläsningen för er som vill stanna och diskutera vad vi hört på morgonen. 

Välkomna!

Programgruppen Södra

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Södra - Sveriges Kommunikatörer på Facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar