Malmömorgon: Varför är organisationskultur viktig?

INSTÄLLT: Kommunikativt ledarskap och organisationskultur. Hur hänger det ihop? Och vilka lärdomar har Volvo att bjuda på efter att ha jobbat systematiskt med detta i många år?

OBS! Detta event är inställt och nytt datum kommer längre fram. Om du är anmäld behöver du inte avboka dig.

Den här Malmömorgonen får vi besök av Fredrik Ivarsson, Volvo Group, med det övergripande ansvaret för extern kommunikation. Tidigare höll han i kommunikativt ledarskap och kultur. Han kommer bland annat att dela med sig av sina tankar om varför kultur både är viktig och generell, det vill säga oavsett om en organisation är privat eller offentlig.

Fredrik har utöver sitt jobb på Volvo Trucks också varit engagerad i mentorprogrammet hos Sveriges Kommunikatörer. Vi kommer att få hans syn på hur en medarbetares psykologiska kontrakt med företaget är kopplat till varumärket. Engagemanget kopplar till lönsamhet, eller uppskattning om vi ser parallellen med offentlig verksamhet. Och det går att mäta.

Vi kommer också att få reflektera över vad ett kommunikativt ledarskap innebär och varför det är A och O i verksamheten.

Hålltider:

Kl  7.30 Registrering och frukostmingel

Kl 8.00 - 9.10 Föreläsning

Kl 9.15 -9.45 För dig som har möjlighet att stanna bjuder vi in till fortsatta reflektioner i mindre grupper och tillsammans med Fredrik

Varmt välkomna!

Programgruppen Södra

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Södra - Sveriges Kommunikatörer på Facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar