Månadens Frukost: Förändringsprincipen - skapa en kultur av omvärldsanalys

INSTÄLLT: Skapa en verksamhet som präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. För att lyckas krävs det att inte bara att ledaren, utan att varje medarbetare är delaktig i arbetet och att det skapas en kultur.

OBS! Detta event är inställt och nytt datum kommer längre fram. Om du är anmäld behöver du inte avboka dig.

Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt effektfullt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. För att lyckas krävs det att inte bara att ledaren, utan att varje medarbetare är delaktig i arbetet – det gäller att skapa en kultur.

Välkommen till en föreläsning i högt tempo som innehåller både nya perspektiv, modeller och case, men framförallt mängder av praktiska tips. Seminariet bygger på boken Förändringsprincipen, som visar hur företag och organisationer kan möta dagens utmaningar och problem.

Pär Lager har en bred erfarenhet inom ledarskap, omvärldsanalys, lärande och kommunikation. Han har en bakgrund som bland annat vd och Styrelseordförande för Berghs School Of Communication, strategichef för Svenska Spel och politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet. Idag arbetar Pär i flera olika styrelser samt med rådgivning inom ledarskap, strategi och kompetensförsörjning.

Hålltider

  • Kl 08.00 Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka
  • Kl 08.30 Föreläsningen startar
  • Kl 09.30 Avslut

Varmt välkommen önskar programgruppen för Region Stockholm

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Stockholm - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar