Månadens Frukost: Hur kan kunskap om hjärnan underlätta förändringsarbeten?

Som kommunikatörer har vi mycket att hämta från hjärnforskningen. Andris Zvejnieks berättar om verktyg och metoder för att engagera i större och mindre förändringsarbeten.

Vi vet från forskning att 70 procent av alla förändringsarbeten inte lyckas. Varför är det så? Vad avgör om ett förändringsarbete kommer att bli framgångsrikt eller inte? Hur kan modern hjärnforskning bidra till att fler förändringsarbeten blir lyckosamma?

Utveckling är nödvändigt. Hur dessa arbeten genomförs bidrar inte sällan till stress och oro hos medarbetare och chefer, ibland i onödan. Hur kan vi planera och genomföra kommunikationen i förändrings- och utvecklingsprojekt så att vi underlättar för dem som påverkas av förändringen? Så att vi bidrar till nyfikenhet, lugn och förändringsvilja istället?

Välkommen till denna frukost där du möter Andris Zvejnieks, rådgivare inom förändringsarbeten och ofta anlitad kursledare och föreläsare, bland annat för Sveriges Kommunikatörer och Berghs School of Communication. Han delar denna morgon med sig av erfarenheter, verktyg och metoder för att engagera fler i större och mindre förändringsarbeten. Du får även med dig exempel på hur du konkret kan tillämpa forskarrön i ditt kommunikationsarbete.

Hålltider

  • Kl 08.00 Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka
  • Kl 08.30 Föreläsningen startar
  • Kl 09.30 Avslut


Varmt välkommen önskar programgruppen för Region Stockholm

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Stockholm - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar