Månadens Frukost: Influencer Marketing - do’s and don’ts

Vi kickar igång augusti med Lin Eriksson Nordström, Martin Arvebro och Influencer Marketing! De delar med sig av sina bästa knep, lagar man behöver tänka på och do's and don'ts.

Vad är grejen med inluencer marketing? Hur påverkar det verksamheten och hur gör man? Detta kommer Lin Eriksson Nordström diskutera tillsammans med Martin Arvebro (TheSwedishLad). Båda har lång erfarenhet av att ha arbetat med influencers, både från sälj- och köparsidan. De vet vad som ger effektiva resultat, vad man ska undvika, hur man ska budgetera och sätta KPI:er för att skapa rätt förutsättningar för konstruktiv kommunikation och ett lyckat samarbete.

Lin Eriksson Nordström är tidigare Chef för digitala medier på Sveriges Annonsörer och har även startat konsultbolaget Digitalimera. Hon är expert på influencer marketing med flera års erfarenhet av just detta. I början av 2019 startade hon tillsammans med Susanne Lundberg influencer marketing-plattformen och mätverktyget Valuefication.

Martin Arvebro är en influencer som går under namnet TheSwedishLad. Han har arbetet som social media influencer i över ett decennium och byggt upp ett brett nätverk med olika kreatörer runtom i världen. Han skrev till och med en Master om förmågan att influera varandra innan influencer hade fått sitt namn. Idag arbetar han även som Partner Manager på United Screens där han hjälper olika kanaler och kreatörer att växa.

Under seminariet kommer Lin och Martin att dela knep, lagar man behöver tänka på, do's and don'ts med mera. De kommer även att dela case, exempel på olika samarbeten med perspektiv ifrån både influencerns och uppdragsgivarens olika sidor. För hur enkelt influencer marketing än låter i praktiken så behövs det byggstenar för att det ska fungera optimalt – och det är vad dessa två kommer att ge er under seminariet.

Frukost och registrering kl 8.00-8.30
Seminarium kl 8.30-9.30

Varmt välkommen!

Programgruppen i Region Stockholm

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar