Månadens Frukost: Nyckeln till nätverken

Välkommen till vårens första seminarium som handlar om vägval och nätverk! Kommunikatörer förväntas ofta vara bäst på allt vad kommunikation heter - däribland nätverkande. Hur lyckas man med det?

Nätverkande blir allt viktigare i arbetslivet. Det kan gälla varumärkesbyggande, affärer, rekrytering av kompetens eller helt enkelt ett sätt att bädda för framtida steg i den egna karriären. Hur bygger och underhåller du nätverk som tar dig vidare till ett nytt jobb när det blir så dags? På en framtida arbetsmarknad gäller det att hålla sig själv anställningsbar och intressant för både nuvarande och framtida arbetsgivare. Hur lyckas man med det? Vilka krav ställer det på dig som kommunikatör och vad kan du göra för att leva upp till dem? Nätverkandet är ofta nyckeln till såväl affärer som karriär, om man nätverkar på ett strategiskt sätt. Och hur gör man då det?

Jonas Mauritzson är rådgivare på Trygghetsrådet (TRR) och stöttar dagligen tjänstemän på deras väg mot ett nytt jobb. Han har en bakgrund som rekryteringskonsult med inriktning mot kommunikation och marknad och har dessutom mångårig erfarenhet som kommunikationskonsult och -chef.

Jonas delar med sig av råd och tips värdefulla var du än befinner dig i karriären. Han berättar också om hur det känns att kliva upp på en sten i skogen iklädd kostym och hur det kan kännas om man är på fel plats i fel kläder.

Hålltider

Kl 08.00 Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka
Kl 08.30 Föreläsningen startar
Kl 09.30 Avslut

Välkommen till ett frukostseminarium om nätverkande och vägval och i yrkeslivet önskar programgruppen i Region Stockholm.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Stockholm - Sveriges Kommunikatörer på Facebook.

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar