Med siktet inställt på en kommunikativ organisation

Anna Bilén, Jeanette Sahlsten och Cecilia Karlsson i två stadsdelar i Göteborgs Stad bjuder på en liten askungesaga till frukost den 21/2. Tillsammans har de tagit stora steg från en tuff arbetsmiljö

I en verksamhet med 5 000 medarbetare och 200 chefer är det lätt att bli en askunge. Kommunikatörerna har sprungit från uppgift till uppgift medan folk har ropat: ”kom genast hit”. Nu har de skapat andrum – och ställt in siktet mot en kommunikativ organisation.

Forskningsrapporten “Den kommunikativa organisationen” och en innovativ kultur har varit viktiga förutsättningar. Ett konkret verktyg som avdelningen tagit fram är testet ”Hur kommunikativ är du?” som har gillats, delats och kommenterats på LinkedIn. Testet har drygt 20 påståenden som bygger på senaste forskningen om kommunikativa organisationer och Göteborgs Stads styrdokument och är ett exempel på att gå från ord till handling!

Fredagen den 21 februari
Kaffe/te och macka kl. 07.30 – 08.00
Seminarium kl. 08.00 – 09.00

Varmt välkommen önskar ambassadörerna i Region Västra via Astrid Boisen
Gå gärna med i Sveriges Kommunikatörer - region Västras grupp på Facebook för nätverkande och en plats för att prata kommunikation.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar