Norra: Livesnack: Kommunikation på väg tillbaka efter branden

Hur såg den där morgonen, när det stora bageriet i Älvsbyn brann, ut ur en kommunikatörs perspektiv? Det och mycket mer frågar vi Kristin Simonsson, kommunikatör på Polarbröd.Natten till måndag den 24 augusti 2020 brann Polarbröds bageri i Älvsbyn. Ett bageri med 245  anställda, som stod för tre fjärdedelar av företagets totala  brödproduktion. Nu ska anläggningen återuppbyggas och stödet från konsumenter är stort.

Hur såg kommunikationsarbetet i krisen ut – internt och externt? Hur gick det till när man startade upp en webbshop  för att möjliggöra ett sätt för allmänheten att stötta företaget? Vilka är de kommunikativa utmaningarna och möjligheterna framåt? Frågorna är många och i den här livesända intervjun får vi svaren!Du får chans att lyssna till Kristin Simonsson, kommunikatör på Polarbröd, i samtal med Sofia Berglund, ambassadör för Sveriges Kommunikatörer Norra.

Vad undrar du om kommunikationsarbetet på Polarbröd? Ta chansen att skicka in dina frågor i förväg – via den lokala Facebookgruppen eller till sofia.berglund@vkmedia.se

Eventet hålls via Zoom och ordnas av Sveriges Kommunikatörer Norra.

Varmt välkommen

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar