man med hörlurar framför datorn

Partnerevenemang: Webinar - Tio tips om PR

Lyssna in på Pernilla Norlin och Pernilla Heed som kommer med sina 10 bästa tips på hur du bäst lyckas med PR i dagens digitala värld.

I detta webinar kommer Pernilla Norlin, kommunikationschef och Vice VD, och Pernilla Heed, pressansvarig och projektledare från Entreprenörskapsforum, ge sina 10 bästa tips på hur du bäst lyckas med PR i dagens digitala värld.

NÄR: 29 augusti kl.14.00
VAR: Online

Om Webinariet:
PR handlar om att påverka institutioner, verksamheter och beslutsfattare för att få medial uppmärksamhet. Allt mer av vår kommunikation bygger idag på betald media och vi spenderar mindre pengar på traditionella kanaler till fördel för de digitala. Detta får flera konsekvenser och det är viktigt att inte tappa fokus på grunden inom PR - hur man bygger och underhåller viktiga relationer. Idag är det enklare än någonsin att få publicitet - men samtidigt svårare än tidigare att fånga människors uppmärksamhet. 

Detta kommer du att lära dig:
• Hur fångar man människors uppmärksamhet
• Viktigaste faktorerna för en framgångsrik PR
• Hur du kan man mäta ditt PR-arbete

OBSERVERA: Du gör din anmälan via nedan länk, därefter skickas ett email till dig med en länk. Länken börjar fungera 13.45 den 29 augusti.

Anmäl dig här

Varmt välkomna att lyssna in önskar Meltwater och Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar