Pop up-fika: Jobbyte och anställningsintervju via länk – hur funkar det?

Hur är det att ”gå på” anställningsintervju i coronatider? Hur förmedlar man den bästa versionen av sig själv, när man träffar en rekryterare eller arbetsgivare via länk istället för face to face? Det finns mycket att tänka på förutom de mest självklara reglerna som att inte sätta sig i dimmigt motljus eller ha dålig uppkoppling.

Överhuvudtaget hur gör man ett jobbyte nu? Många kommunikatörer har haft mer än någonsin att göra men det är också många som har hamnat i en situation där de måste söka ett nytt jobb. Har en förnyad arbetssituation med mycket hemmaarbete gjort att du har fått andra värderingar om vad du önskar av din nästa arbetsgivare? Finns det frågor som du skulle ställa till en potentiell blivande arbetsgivare idag som du aldrig tänkt på att fråga innan? Värderar du saker annorlunda? På många företag och organisationer har till exempel plötsligt frågan om det finns cykelförråd blivit glödhet.

Välkommen på ett samtal i Zoom där vi samtalar kring temat ”jobbyte och anställningsintervju via länk” i både stor och mindre grupp.

Från Sveriges Kommunikatörers programgrupp i Stockholm medverkar Emma Jihammar och Elisabeth Thörnsten.

Gå gärna in på Zoom cirka tio minuter innan, så kör vi igång klockan 10.10.

Deltagarantalet är max 30 personer.

Varmt välkommen!

Sveriges Kommunikatörer Stockholm

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar