Pop Up Lunch - Tema Kommunikativ organisation

Dagens hedersgäst Cecilia Karlsson ger en kort resumé av morgonens frukost och vi får vi chans att ställa frågor. Hur gick man från ord till handling?

Vi ses för att äta en bit tillsamman och samtidigt få veta mera om temat för dagens frukost - hur stadsdelarna i Västra Göteborg och Askim Frölunda Högsbo fångat upp tankarna och resultatet från den stora forskningsstudien Den kommunikativa organisationen. Deras innovativa pionjärarbete är värt att inspireras av.

Och som vanligt samlas vi klockan 12 men den här gången på OGBG mitt emellan Stenpiren och Residenset där vi bokat ett bord för 12 personer. Det antalet är idealiskt för att kunna föra ett gemensamt samtal runt bordet. Dagens lunchvärd är Peter Löwendahl, också han kommunikatör på Göteborgs Stad.
Lunchbuffén innehåller många vegetariska rätter och kostar 129 kronor, som var och en betalar på plats.

Lokal

OGBG Bar & Restaurang, Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg

Tid

Fredagen den 21 februari
Lunch kl. 12.00 – 13.00

Kostnad

129 kr

Varmt välkommen önskar ambassadörerna i Region Västra via Astrid Boisen

Gå gärna med i Sveriges Kommunikatörer - region Västras grupp på Facebook för nätverkande och en plats för att prata kommunikation.

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar