Genrebild för Pop Up Lunch

Pop Up Lunch på Paraden

Kom och testa vårt nya koncept - Pop Up Lunch!
Ett tillfälle för dig som älskar kommunikation och vill diskutera det med andra medlemmar i Sveriges Kommunikatörer. Vid varje träff tar vi upp ett nytt ämne. Kom till premiären den 28 november, du binder inte upp dig för att delta på ett visst antal träffar.

Dagens ämne är ”Kommunikatörens roll i ledningsgruppen”.

Att vara kommunikativ är en egenskap som ofta efterfrågas vid chefsrekrytering. Det är även vanligt att utbilda chefer i kommunikativt ledarskap. Så varför ska en kommunikatör sitta i en ledningsgrupp? Vad är vår roll och vad tillför vi? Och hur får vi in kommunikation på agendan?

Kom på Sveriges Kommunikatörers Pop Up Lunch och utbyt erfarenheter med andra kommunikatörer - som sitter i en ledningsgrupp eller helt enkelt tycker att det är ett spännande tema.

Vi samlas en trappa upp på trevliga Restaurang Paraden vid Karlaplan. Deras chambre separee är bokat bara för oss.

Var och en beställer och betalar sin egen lunch på plats. Dagens rätt kostar 130 kronor. Det går även att välja veckans veganska eller vegetariska för 145 kronor.

Tid:
Klockan 11.30-13.00.

Antalet platser är begränsat till tolv och för att kunna anmäla dig måste du vara medlem i Sveriges Kommunikatörer, så skynda att boka om du vill ha en plats vid bordet.

Varmt välkommen! Värd denna gång är Emma Jihammar från Programgruppen Region Stockholm.

OBS! När du anmäler dig kommer det att se ut som att du får en faktura på 130 kr men det får du alltså inte, utan lunchen betalas på plats. 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar