Så här gör du roligare presentationer

Favorit i repris!

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck, sägs det. Oavsett om det är sant eller inte är inledningen avgörande för fortsättningen. Hur du börjar en presentation spelar lika stor roll som första scenen i en film eller första meningen i en roman. Eller för all del, ansatsen i en kommunal berättelse eller första skämtet i ett standup-framträdande.

Under 40 minuter får du inspiration om hur du väcker känslor och uppmärksamhet i början av en presentation eller föredrag men också hur du behåller magin ända fram till slutet. Hur du får folk att hålla sig vakna, nyfikna och kanske till och med att skratta högt - eller fälla en tår - emellanåt.

 

Gabriella Fäldt är produktionsledande kommunikatör på Jönköpings kommun med ansvar för övergripande budskap och förkärlek för storytelling. Hon har jobbat som reporter, redaktör, PR-strateg och copywriter på byrå och hållit kurser i kreativt skrivande på Batteri kommunikation och Jönköping University. Och för några år sen, som en för tidig 40-årskris, skaffade hon sig en helt ny hobby: standup comedy.   

 

Denna föreläsning är en favorit i repris – under pandemin var en av våra mest populära webinar med Gabriella och vi lovade då att be henne komma tillbaka. Missa inte detta live-tillfälle!

Frukost från kl 07.00. Föreläsningen börjar kl 07.30.

Varmt välkommen Sveriges Kommunikatörer- Jönköping

 INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar