Södra: Kaffesnack med tema strategisk kommunikation 2

Erfarenhetsutbyte och dialog om gemensamma dilemman står i fokus i detta digitala nätverk. Varje träff fokuserar på ett ämne inom ramen för strategisk kommunikation, alltså kommunikation som bidrar till att organisationen når sina mål. Det kan exempelvis handla om intern och extern kommunikation, varumärkesarbete, chefsstöd, mediekontakter, kanalval eller organisering av kommunikationsarbetet. Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med maj 2021. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30. Nätverket riktar sig i första hand till dig som är medlem och deltagit i nätverk Strategisk Kommunikation i Malmö. I den mån gruppen inte blir full kommer nya deltagare att välkomnas. Nätverket leds av vår ambassadör Magnus Oskarsson.  Första träff i första nätverket: x november Varma hälsningar från Sveriges Kommunikatörer, Södra För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

Erfarenhetsutbyte och dialog om gemensamma dilemman står i fokus i detta digitala nätverk. Varje träff fokuserar på ett ämne inom ramen för strategisk kommunikation, alltså kommunikation som bidrar till att organisationen når sina mål. Det kan exempelvis handla om intern och extern kommunikation, varumärkesarbete, chefsstöd, mediekontakter, kanalval eller organisering av kommunikationsarbetet.

Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med maj 2021. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30.

Nätverket riktar sig i första hand till dig som är medlem och deltagit i nätverk Strategisk Kommunikation i Malmö. I den mån gruppen inte blir full kommer nya deltagare att välkomnas.

Nätverket leds av vår ambassadör Magnus Oskarsson. 

Första träff i första nätverket: x november

Varma hälsningar från Sveriges Kommunikatörer, Södra

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar