Utveckla ditt självledarskap - inspirationsfrukost om programmet

Kom till ett frukostseminarium som ger dig ett smakprov på hur du kan utveckla ditt självledarskap och bli en bättre ledare.  

Innehållet är hämtat från SIY, (Search Inside Yourself) en tvådagarskurs som ger dig verktyg att förbättra dina egna superförmågor. Förmågor du redan har men som du kanske inte tänker på som superförmågor. Och inte minst, som du inte ens tänkt på att du kan träna och förbättra.

Programmet innefattar självinsikt, motivation, empati och ledarskapsförmåga. Vem vill inte bli bättre på det!

Kursen är ett tvådagars ledarskapsprogram som är utvecklat på Google tillsammans med världsledande experter inom ledarskap, hjärnforskning och psykologi. Sveriges
Kommunikatörer kör programmet för tredje gången och är det enda utbildningsanordnaren som genomför den som öppen kurs. Kom och få ett smakprov om vad det handlar om.

Britta Bylander är Certifierad lärare för ledarskapsprogrammet Search Inside Yourself. Certifieringen görs av Search Inside Yourself Leadership Institute i San Francisco, USA. Hon
är också mindfulnessinstruktör. Sedan 8 år driver hon en egen konsultverksamhet som erbjuder ledarstöd vid bland annat större förändringsinsatser. Hon har även erfarenhet av ledarutveckling, coaching och utbildning.

 

Hålltider:
Från 08.00 – Registrering, frukost och mingel
08.30 – Seminarium börjar
09.30 – Avslut

 

Varmt välkommen!

Britta Bylander och Nilla Peterson

 

Britta
Bylander och Nilla Peterson

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar