Vilket blir ditt nästa karriärsteg?

Tillsammans med en mentor tar du ditt nästa kliv i yrkeslivet.

Efter ett år av mycket hemarbete och tid för reflektion har många börjat se över sin situation och yrkesroll. Med en mentor kan du ventilera dina tankar och få bättre koll på vad du vill göra. 


Starta hösten med att delta i ett interaktivt och inspirerande samtal där Martina Brandt ger sina erfarenheter av vad ett mentorprogram innebär. Som rekryterare, coach och nätverksledare beskriver hon om hur rollen som kommunikatör förändrats under det senaste året och vilka behov som efterfrågas hos kommunikationsavdelningar framöver.

  • Vilka önskemål har du för din karriärutveckling?
  • Funderar du över att bli chef eller kanske specialist?
  • Vilka kompetenser behöver du vässa för att växa i din yrkesroll?

I årets Communication Mentoring Program varvas mentorsamtal med skräddarsydda utbildningsdagar inom ledarskap, coachning och nudging. Dagarna är uppdelade, några sker på distans och andra på plats i Stockholm.

– Vi människor är ju flockdjur och har behov av att träffa andra för att må bra och utvecklas. Därför längtar vi efter att träffa andra kloka personer som kan ge oss perspektiv. Något som både ett nätverk och en mentor kan, säger Martina.

Nyheter i årets program är en dag om Nudging med Niklas Laninge samt en dag med Eva Åberg som tar upp nya ledarutmaningar 2021 i ljuset av de stora omvärldsförändringar som både påverkar hur vi organiserar våra verksamheter och leder dem. 

Martina Brandt och en av våra tidigare adepter berättar om sin syn på vad du som kommunikatör kan förvänta dig av ett mentorprogram. Du får reda på hur det går till när man som adept matchas med sin mentor och har även chans att ställa egna frågor.

Vi genomför webbinariet via Zoom.

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar