Webbinarium: Förädla kunskap, lära nytt eller försvinna.

Upskill handlar om att hela tiden uppdatera den kunskap och kompetens man redan har. Reskill handlar om att skaffa helt ny kunskap och kompetens för en helt ny roll. No skill talar sitt tydliga språk.

Hur säkerställer vi att medarbetare och chefer utvecklas på rätt sätt så att vi hänger med i den snabba utveckling som idag sker? Hur kan vi innovera vårt sätt
att arbeta med kompetensutveckling?

På 40 minuter ger Pär Lager en inspirationsföreläsning inför sommaren om trenderna, bästa casen, hur man skapar en kultur av nyfikenhet, lärande och utveckling.

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring organisationers kompetensutveckling och lärande. Pär har bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet. Han har även skrivit två ledarskapsböcker, den senaste ”Förändringsprincipen”, kom våren 2019. Våren 2021 kommer Pärs nästa bok som handlar om hur vi kan innovera kompetensutveckling för chefer, team och
hela organisationer.

 

Digitalt event– så funkar det

Föreläsningen hålls digitalt. Du ansluter via en länk som skickas till dig dagen innan webbinariet. Länken skickas från Nilla Peterson på Sveriges Kommunikatörer. Presentationen kör igång klockan 09:30, klicka dig in i tid för att säkerställa att tekniken fungerar.

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar