Webbinarium: Från trygga rutiner till strategisk improvisation

Från trygga rutiner till strategisk improvisation Akademin ställer om under Corona Coronakrisen innebär förstås också utveckling. Vilka erfarenheter kan vi dra av en situation som inte liknat någon annan? Omställda forskningslabb, serviceutbildade flygvärdinnor och fungerande distansundervisning är bara några exempel på nya verksamheter inom akademin i vår.  Välkommen till ett seminarium om akademins strategiska improvisation, men också om utbildningen för kommunikatörer i akademin som ges i höst igen: I en föränderlig värld, vad krävs av oss kommunikatörer? Vad kan vi lära av varandra? Och hur håller vi kontakt mellan lärosätena? Vad skulle du vilja att utbildningen innehöll om du fick gå om den idag? Vem skulle du vilja tipsa om utbildningen? Katarina Gentzel, strategisk rådgivare på Gullers, programledare för Kommunikationsuppdraget i högskolan och Nilla Peterson, utvecklingschef Sveriges Kommunikatörer håller i webbinariet och gästas av Åsa Ankarcrona, kommunikationsdirektör på KTH i Stockholm.     Varmt välkommen,   Sveriges Kommunikatörer  

Från trygga rutiner till strategisk improvisation

Akademin ställer om under Corona

Coronakrisen innebär förstås också utveckling. Vilka erfarenheter kan vi dra av en situation som inte liknat någon annan? Omställda forskningslabb, serviceutbildade flygvärdinnor och fungerande distansundervisning är bara några exempel på nya verksamheter inom akademin i vår.

 Välkommen till ett seminarium om akademins strategiska improvisation, men också om utbildningen för kommunikatörer i akademin som ges i höst igen:

  • I en föränderlig värld, vad krävs av oss kommunikatörer?
  • Vad kan vi lära av varandra? Och hur håller vi kontakt mellan lärosätena?
  • Vad skulle du vilja att utbildningen innehöll om du fick gå om den idag?
  • Vem skulle du vilja tipsa om utbildningen?

Katarina Gentzel, strategisk rådgivare på Gullers, programledare för Kommunikationsuppdraget i högskolan och Nilla Peterson, utvecklingschef Sveriges Kommunikatörer håller i webbinariet och gästas av Åsa Ankarcrona, kommunikationsdirektör på KTH i Stockholm.

 

 

Varmt välkommen,

 

Sveriges Kommunikatörer

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar