sofie reutercrona webb

Webbinarium om nätverket intern kommunikation

Är du intresserad av att delta i ett nätverk som fokuserar på intern kommunikation? I våra nätverk är du med för att dela erfarenheter, få inspiration av andra deltagare och experter.

Under ett halvår bygger du din egen personliga utveckling med stöd av ett nätverk. 
 
Nätverken vänder sig till dig som har några års erfarenhet som  kommunikatör inom området och ser ett behov av kontinuerlig påfyllnad. Träffarna varvar erfarenhetsutbyte med inspirerande föreläsningar med experter inom kunskapsområdet.

Sofie Reutercrona, nätverksledare intern kommunikation och en tidigare deltagare berättar om sina erfarenheter.

Välkommen på en digital informationstimme där vi går igenom vad det skulle ge dig att vara med i nätverket för intern kommunikation.

 

Digital träff – så funkar det

Föreläsningen hålls enbart digitalt. Du ansluter via en länk som skickas till dig som anmäld.  Presentationen börjar klockan 09:00 klicka dig in i tid, vi öppnar redan 20 minuter innan. Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webbkamera.

 

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar