Webbinarium: Strategisk intern kommunikation – nyckeln till framgång

Intern kommunikation är bortglömd resurs som kan skapa nya möjligheter till lärande, utveckling och framgång för organisationer.

 

Intern kommunikation är ett område som många gånger behandlats styvmoderligt. I en hel del organisationer finns det mycket att vinna på att arbeta mer strategiskt med intern kommunikation.

Under detta webbinarium ger Susanne och Mats sin syn på vinsterna av strategisk intern kommunikation och exempel på praktiska verktyg för att utveckla den interna kommunikationen. 

 

Susanne Dahlman är konsult och kommunikationsrådgivare i det egna bolaget Dahlman Kommunikation AB och har stor erfarenhet av att utveckla intern
kommunikation, kommunikativt ledarskap och att driva förändringskultur.


Mats Heide är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, och har sedan länge haft ett stort intresse för intern kommunikation.

Mats och Susanne har tillsammans skrivit boken Strategisk intern kommunikation – led organisationer med kommunikation (Liber2019, Routledge 2020). I boken som just nu är den bäst säljande boken inom kommunikation, ges en bakgrund och förklaring till varför intern kommunikation är viktigt och hur man kan arbeta strategiskt och långsiktigt med denna kommunikation. Boken ger också många praktiska verktyg för att utveckla den interna kommunikationen. 

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar