Webbinarium: COVID-19, kommunikation i kris

Coronaviruset påverkar oss alla på olika sätt. Det är speciella tider, som kräver speciell kommunikation. Denna digitala träff lyfter Corona ur ett kommunikativt perspektiv för att ge tips och råd.

Hur kan vi som kommunikatörer på bästa sätt få en bild av vilka kommunikationsbehov som finns hos olika grupper, och hur kan insatserna se ut? Peter Westermark från Henson PR ger oss tips och råd för att hantera intern och extern kommunikation kopplat till kris och Corona.


Digital träff – så funkar det

Tillsammans gör vi allt vi kan för att minska risken för smittspridning. Föreläsningen hålls därför enbart digitalt. Du ansluter via en länk som skickas till dig som anmäld. Presentationen kör igång kl 12.00, klicka dig in i tid. 

Uppdatering!

På grund av detta stora intresset har vi nu uppdaterat formatet och kan erbjuda plats för 300 personer som deltar digitalt.

Tid: torsdag 19 mars kl 12.00-12.45.

Plats: digitalt via länk som skickas samma dag till alla deltagare. Länken skickas från Elisabeth Thörnsten på Sveriges Kommunikatörer.

Varmt välkommen! Ambassadörerna för Region Norra.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Norra - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

 

 
 
INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar